11 Temmuz 2017 Salı

Güneş-Mars-Merkür ve En Önemlisi İnat Sıkıntısı



Bir danışanın hikayesini anlatacağım, hem astroloji hem de hayat dersi.. 

Bir harita düşünelim...Güneş boğa, satürn -mars (Rx) ile kavuşumda. Üstüne Satürn retro ve karmik borç demek. Merkür boğada -pluto(Rx) zıt açı, yani inadın insan bedeninde vücut bulmuş hali.. Büyük koruyucu Jupiter ise oğlak zaten etkisi kısıtlı..Yani pek korumuyor. 

Bu vereceğim örnekte esas kızımızın adı Nuriye olsun. Nuriye bir memur, göreve başlıyor ve gittiği görev yerinde yerli bir dükkan işletmecisi ile aşk yaşıyor ve evlenmeye karar veriyor. Ortak arkadaşları ve çevre halkı kızı uyarıyor ‘Nuriyecim bu tiple ne yapacaksın, bu herkesten borç para alır geri vermez, son derece yalancı, sözünde durmayan birisi, bununla evlenilir mi? Aklını başına al!’ diyorlar.

Nuriye ne diyor ?? ‘Sevgilimin başkalarına yalan söylemesi benim sorunum değil, bana hiç yalan söylemedi, ilişkimiz çok iyi, başkaları ile olan sorunları beni ilgilendirmez’
Sonuç: İLGİLENDİRDİ 

Evleniyorlar ve bir oğulları oluyor. Ancak Nuriye’nin kocası ona da aynen çevresindeki insanlara davrandığı gibi davranmaya başlıyor, yalanlar, para kaçırmalar… En sonunda onu aldatınca da Nuriye ayrılmaya karar veriyor, üstüne şimdi yalnız bir şekilde oğlunu büyütüyor…

Kıssadan hisse: birine kazık atan, size de kazık atabilir. Bir olay bir kez olmuşsa yine olabilir. İlişkide önemli olan aşk değil saygıdır ve kendine ve etrafa saygısı olmayan kişinin size de saygısı olmayacaktır.

Yazar: Astrolog İlkay Çıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder